Articole baie – preturi accesibile si gama diversificata- www.IrisBebe.ro. Aici gasesti cadite, prosopele baie, olite multifunctionale, termometre baie, suporti pentru cadite, kit-uri de ingrijire si igiena Nou Nascut.

mai mult =>


In magazinul online Irisbebe.ro , va stam la dispozitie cu o gama variata de produse din categoria Igiena,Alimentatie si Gama Alaptare.
Toate produse din gama Igiena,Alimentatie si Gama Alaptare au rolul de usura rolul mamicii inaninte de nastere si dupa nastere. Iar un rol important il au dupa nastere cand pernele de alaptare si pompele de san sunt foarte importante. Tot in aceasta categorie veti gasi , biberoane si sterilizatoare de buna calitate pentru toate categoriile de varsta. Cum trece timpul veti avea nevoie de cadite cu sau fara termometru , de prosoape antialergice si din materiale rezistente la spalari multiple. Iar cand incepe diversificarea mancarii magazinul online Irisbebe.ro va sta la dispozitie cu roboti de bucatarie , babetici si toate ustensilele necesare pentru o alimentatie sanatoasa a bebelasului sau a copilului. Toate produse sunt certificate calitativ si le gasiti la preturi avantajoase.

<= mai putin

Se arată 1–12 din 135 de rezultate

Unghiera Pentru Bebelus, Tommee Tippee

18.00 lei

Forfecuta Bebe, Tommee Tippee

19.00 lei

Perie si Pieptan Pentru Bebelus, Tommee Tippee

19.00 lei

Babymoov-A020005 Protectie Pentru Baita (Ochi Si Urechi)-New Frog

24.00 lei

Olita Muzicala MyKids Zebra Albastru

25.00 lei

Olita Muzicala MyKids Zebra Maro

25.00 lei

Olita Muzicala MyKids Zebra Alb

25.00 lei

Olita Muzicala MyKids Zebra Gri

25.00 lei

Termometru De Baie Pentru Copii BabyOno Peste

25.00 lei

Suport anatomic cadita bebelusi MyKids Zoo

Suport anatomic cadita bebelusi MyKids Ocean Sea

Suport anatomic cadita bebelusi MyKids Little Bear and Friends