Patuturi copii si bebelusi – Patuturi de lemn/ Patuturi Pliabile – www.IrisBebe.ro. Pachete de patuturi copii si bebelusi din lemn + saltea cocos  la OFERTE cu preturi mici si de calitate.

Cum vrem sa arate patutul si cand sa il luam? Totul in blogul IrisBebe.ro/Blog

mai mult =>

Se apropie cu pasi repezi venirea pe lume a micutului print sau printesa. Vine momentul in care, incepi sa te gandesti ca, bebelusul trebuie sa doarma undeva, unde sa fie in siguranta. Acesta este si motivul pentru care, unul dintre primele achizitii care trebuie facute in asteptarea bebelusului, este patutul.

Patuturile din lemn pentru copii si bebelusi  se gasesc intr-o gama diversificata de modele, cu aspect placut si vesel, astfel veti avea posibilitatea de a alege unul care sa se potriveasca cu celelalte obiecte de mobilier din camera copilului, incadrandu-se perfect intr-o incapere colorata. In aceasta categorie gasesti Patuturi de lemn, Pachete patuturi de lemn, Saltele cocos, Huse saltele, Patuturi pliabile si Saltele de infasat potrivite a se monta direct pe patut, sau pe masa de infasat. Gasesti patuturi de dimensiunile 120X60 cm si saltele potrivite.

<= mai putin