Patuturi bebelusi – Patuturi de lemn – www.IrisBebe.ro. Patuturi de lemn cu laterala culisabila, multifunctionale, transformabile si de diferite dimensiuni. Tot in aceasta categorie veti gasi patuturi lemn copii la OFERTA si preturi mici

Cum aleg un patut de lemn?

mai mult =>

In magazinul Online Irisbebe.ro, vei gasi patuturi lemn si patuturi pliabile la preturi mici, intr-o gama variabila de culori si dimensiuni. Lemnul este un material care indeplineste cerinta de calitate. Prin caracteristica sa referitoare la rezistenta, dandu-le astfel pieselor de patut stabilitate, rezistenta si durabilitate. Patuturi bebelusi - Patuturi de lemn - www.IrisBebe.ro. Patuturi de lemn cu laterala culisabila, multifunctionale, transformabile si de diferite dimensiuni.

Majoritatea patuturilor din lemn au dimensiuni standard: 120×60 cm sau 140×70 cm. Ceea ce va va ajuta si in alegerea saltelei. In momentul in care, trebuie sa iei decizia ce fel de patut sa ii cumperi, este bine sa te gandesti la aspecte precum, siguranta copilului. Patutul va fi folosit de catre copilul vostru zilnic pentru urmatorii 2-3 ani. In magazinul online Irisbebe.ro, gasiti numeroase variante de patuturi de lemn sau patuturi. Pliabile de voiaj pentru toate gusturile la dimensiunile diferite si variate. Pachetele formate din patuturi si saltele se potrivesc pe orice buzunar si dimensiune dorita, inclusiv patuturi transformabile pentru varste diferite.

Se arată 1–12 din 259 de rezultate

Gard de protectie pentru patut Treppy Dreamy Plus

182.00 lei

Patut Klups Radek X Natur

199.00 lei

Patuturi Copii Din Lemn KLUPS KAROLINA II Alb

219.00 lei

Patut Copii Din Lemn KLUPS KAROLINA II Natur

220.00 lei

Patut Copii Din Lemn KLUPS RADEK X Alb

229.00 lei

Sertar universal pe roti

232.00 lei

Patuturi Copii Din Lemn KLUPS PAULA Alb

245.00 lei

Patut Copii Din Lemn KLUPS PAULA Natur Wenge

245.00 lei

Patut Copii Din Lemn KLUPS EWELINA I Natur

265.00 lei

Patut Copii Din Lemn KLUPS PAULA Latte

269.00 lei

Patut Copii Din Lemn KLUPS RADEK IV Natur

276.00 lei

Pat de baza T1303

279.00 lei