Carucioare

Ce fel de carucior sa alegi

Poate ca pare simplu sa cumperi un carucior pentru un copil, doar ca nu e chiar asa cum pare, iar asta deoarece in ultima vreme au aparut tot mai multe modele si tipuri de carucioare, astfel incat acum trebuie sa te documentezi destul de mult inainte de a face o alegere. Astfel, in acest articol vom vorbi despre tipurile de carucioare existente.

Exista de fapt mult mai multe tipuri de carucioare, care difera in functie de pret si de producator, doar ca noi am incercat sa ne rezumam la cateva categorii principale, astfel incat atunci cand faceti cumparaturi sa va puteti orienta cat mai bine.

Carucioare pentru calatorii

Daca de obicei calatoresti mult, atunci ar trebui sa cauti un carucior pentru calatorie. Principalele avantaje ale acestuia sunt acelea ca au dimensiuni mai mari doar ca au fost gandite sa dispuna si scaun de masina. Nu toate carucioarele de calatorie au si scaun de masina, insa o mare parte.

De asemenea, acest tip de carucioare este renumit si pentru durabilitatea sa.

Carucioarele umbrela

Daca mai sus vorbeam despre carucioare de calatorie si spuneam ca sunt foarte robuste si ceva mai grele, carucioarele umbrela sunt opuse, deoarece sunt mai usoare si portabile. Astfel, acestea au fost gandite pentru portabilitate, avand deci o greutate redusa, fiind usor de demontat si de transportat.

Carucioare din clasa mijlocie

Carucioarele din clasa mijlocie sunt un fel de combinatie intre cele doua tipuri de mai sus. Este o alegere la indemana celor care nu stiu cu exactitate ce tip de carucior sa-si alega dintre cele doua, asa ca aleg sa impace si varza cu capra, alegand un astfel de carucior, care ofera atat diferite optiuni cat si portabilitate.

Carucioare de tip sport

Ultimul tip de carucioare este cel sport. Acestea au roti din cauciuc astfel incat copilul sa nu simta chiar fiecare groapa din trotuar, plimbarile fiind mai comode pentru acesta. De asemenea, carucioarele sport au la randul lor dimensiuni ceva mai mari fata de cele obisnuite.

Acestea sunt deci principalele tipuri de carucioare, doar ca tu mai trebuie sa tii cont si de alte aspecte precum pretul, designul dar si de criterii proprii, deoarece este o alegere mai subiectiva precum si o achizitie de viitor, deci nu ar trebui sa te pripesti atunci cand cumperi un carucior pentru copilul tau.

Poti intra in categoria Carucioare Copii pentru ati face o idee cat mai clara asupra acestui subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *