Jucarii PlayMobil

De ce sa ii cumpar copilului meu un PlayMobil?

A inceput goana dupa cadouri. In fiecare an in aceasta perioada cu totii ne facem liste si listute cu cadourile pe care sa le achizitionam. De fapt, tot anul, pentru diverse evenimente avem aceasta activitate. Cel mai important moment este acela in care alegem cadoul pentru copilul nostru. Si, ce sa ii cumperi unui copil care vede reclame peste reclame in media? Bineinteles ca fiecare cumpara dupa buzunarul lui si oricum un copil se va bucura intotdeauna pentru o jucarie sau joc.

Acum cativa ani, copilul meu vede la un magazin o super jucarie. Reactia lui de “WoW!!” si entuziasmul lui m-a facut sa ii si cumpar acea jucarie, care nu se gasea chiar oriunde in magazine. Alte jucarii au fost si sunt la moda, ca sa zic asa. Am citit despre acea jucarie si recomandarea producatorului m-a convins.
Facusem o alegere foarte buna. Ii cumparasem copilului meu primul PlayMobil!

Ca sa dezvolt acest subiect, impartasesc cu dumneavoastra, ceea ce am invatat din ceea ce am citit, dar si din experienta copilului meu legat de PlayMobil.

Ca si idee, PlayMobil isi are radacinile in Germania anului 1876. Cu timpul, a devenit o poveste de succes prin atentia sporita pentru detalii si prin aspectul realistic care reuseste sa reproduca foarte bine obiectele folosite in lumea reala.

PlayMobil nu este un set de constructii. Nu este un joc de constructii. PlayMobil este un joc de rol care dezvolta imaginatia si creativitatea copiilor. Chiar si o viitoare profesie poate fi incurajata de parinti prin joc ahizitionand PlayMobil din gama: Top Agents, Police, Fire Rescue, Hospital, Transport, Construction sau Animal Clinic.

Copilul meu imi spune despre aceste jucarii ca sunt interesante, piesele sunt foarte bine facute si realiste, seturile sunt complete si daca doresti sa mai completezi exista si posibilitatea de a achizitiona piese separate, este in fapt un joc care il face sa isi imagineze si sa creeze. Este usor de transportat si de montat. Nu este nevoie de foarte multa rabdare.

In concluzie, daca doresti sa ii dezvolti copilului tau imaginatia si creativitatea, achizitioneaza cu incredere un PlayMobil accesand categoria PlayMobil din site-ul IrisBebe.ro.

Intra cu incredere in lumea PlayMobil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *