paper-doll-familyTotul a inceput cu “Noi”. Suntem o familie. In 2008 am vazut pentru prima data ce inseamna sa fim parinti. Atunci, in preajma Craciunului, doi ochi micuti, ca doua margele, de culoarea cerului, se uita pentru prima data la noi. A fost dragoste la prima vedere. Sentimentele traite nu pot fi descrise in cuvinte si sunt convinsa, ca voi, dragi parinti, bunici, matusici, stiti despre ce vorbim.

Familia noastra minunata a fost binecuvantata in 2014, de “Ziua Mamei” si cu venirea pe lume a micutei Iris. Asa a inceput totul. Totul a inceput de la Iris. Ne-am dorit sa impartasim cu fiecare dintre dumneavoastra bucuria de a fi parinte. Irisbebe reprezinta incununarea tuturor dorintelor noastre de a oferi viitorilor parinti, dar si deja bucurosilor parinti, cele mai bune produse pentru comorile lor. Cu totii ne dorim tot ce e mai bun pentru copilul nostru. Irisbebe vine si va ofera tot ce e mai bun. Asa s-a nascut si dorinta de ne dezvolta in mediul online.

Irisbebe este mai mult decat un site de comercializare a produselor pentru bebelusi. Este o pasiune. Este dorinta de a asigura bebelusului totul, de aceea in sectiunea Blog va invitam sa vedeti articole interesante si importante pentru bebelusii nostri.

Irisbebe isi doreste sa fie alaturi de parinti pe tot parcursul dezvoltarii bebelusului! De aceea, gama de produse oferite cuprind: perioada de la nastere si pana cand micul print sau printesa face primii pasi si mai mult, pana cand “bebe merge copacel” sigur si stapan pe piciorusele lui.

Asadar, Irisbebe.ro este site-ul ideal pentru a implini toate dorintele bebelusului dumneavoastra, dar si pentru a va oferi dumneavoastra confortul necesar.

Accesati cu incredere site-ul Irisbebe.ro si va multumim pentru devotament!