Politica de confidentialitate

Irisbebe.ro respecta prevederile legislative in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii unei colaborari eficiente cu utilizatorii. Prin informatii personale se intelege orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Astfel, toate informatiile  furnizate de catre clientii site-ului www.irisbebe.ro vor fi folosite exclusiv in scopul pentru care au fost furnizate, si anume procesare comenzi, si nu vor fi nicidecum instrainate catre o terta parte. Cu toate acestea datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor daca solicitarea acestora se justifica in baza unei dispozitii legale.

Asadar, informatiile oferite in momentul in care va inregistrati sunt folosite pentru a va permite sa aveti acces la anumite parti ale site-ului Irisbebe.ro cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, posibilitatea de a primi cupoane promotionale in functie de comenzile deja efectuate etc. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre site-ul nostru.

In cazul in care doriti sa beneficiati de facilitatile oferite de site-ul nostru (comanda/livrare, istoric comenzi) trebuie va creati un cont. In momentul inregistrarii pe site-ul Irisbebe.ro, prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea produselor ori prin activarea unor materiale promotionale sau publicitare, este necesara furnizarea unor date personale care includ: numele dvs, adresa de livrare, adresa de e-mail, telefon, informatii de contact, informatii necesare in vederea emiterii facturii pentru produsele achizitionate. Astfel, crearea contului dvs pe site-ul nostru ne faciliteaza accesul la datele dvs cu caracter personal. Irisbebe.ro va sfatuieste sa nu instrainati datele de autentificare pe site (adresa de e-mail, parola).

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre SC BILT TRADE SRL este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Irisbebe.ro va utiliza datele personale ale utilizatorilor pentru a-i notifica asupra ofertelor promotionale si asupra noutatilor prin newsletter si pentru a transmite cupoane, felicitari si alte mesaje. Daca din diverse motive doriti sa nu mai primiti anumite informatii, sa modificati anumite informatii personale furnizate anterior sau sa fiti stersi din baza noastra de date, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa: info@irisbebe.ro .

Sc Bilt Trade SRL, nu poate fi facuta raspunzatoare in nici un fel de pierderea sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

Irisbebe.ro isi rezerva dreptul de a refuza o comanda, in urmatoarele conditii:

1. Produsul comandat nu este in stoc

2. In cazul in care nu a fost finalizata plata dumneavoastra in situatia platii cu cardul sau

transfer bancar,

3. In descrierea produsului sau in ceea ce priveste pretul produsului a existat o eroare

4. Figurati in evidentele noastre cu mai multe comenzi confirmate si neridicate

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

Irisbebe.ro este inscris la Autoriatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter

Personal sub numarul 23580/2016.

Irisbebe.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul site-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.