Termeni si conditii generale Irisbebe.ro

Pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului, irisbebe.ro va recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Magazinul online www.irisbebe.ro este administrat de compania S.C. BILT TRADE SRL. Irisbebe.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor prevederi, precum si ale ofertei, fara a fi necesara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Irisbebe.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software. Pentru informatiile prezentate eronat pe site din orice motive, chiar si in cazul preturilor, Irisbebe.ro nu isi asuma responsabilitatea rezervandu-si dreptul de a nu livra produse al caror pret a fost afisat in mod eronat. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

De asemenea, S.C. BILT TRADE SRL nu va fi responsabila pentru pagubele sau problemele care apar din accesarea sau incapacitatea de a accesa acest site, sau din increderea in orice informatie oferita aici.  Isi declina orice responsabilitate pentru pagube directe, indirecte, ocazionale, importante, punitive sau de alt gen, pentru ocazii pierdute, profit pierdut, sau pagube si pierderi de alt gen. Aceasta limitare include si pagube provocate de orice virusi care pot afecta calculatorul dumneavoastra.

S.C. BILT TRADE SRL nu isi asuma raspunderea pentru pagubele care rezulta din completarea incorecta, eronata sau incompleta a datelor de catre utilizatori cu ocazia efectuarii comenzii. Toate comenzile utilizatorilor vor fi salvate si depozitate.

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga, dupa caz, costul de transport. Detalii legat de costurile de livrare le regasiti in sectiunea “Detalii livrare”. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Produsele sunt in proprietatea furnizorului, in acest caz, SC BILT TRADE SRL, pana la plata marfii de catre cumparator. Neplata produselor atrage dupa sine sanctiuni penale si vor fi pedepsite conform legii.

Este interzisa utilizarea materialelor de pe www.irisbebe.ro pe un alt site Web sau in orice alt mediu computerizat legal in retea. Nerespectarea oricaruia dintre acesti Termeni conduce automat la anularea dreptului de a utiliza www.irisbebe.ro si va trebui sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau imprimate. Totusi, SC BILT Trade SRL va permite vizualizarea si descarcarea materialelor de pe www.irisbebe.ro (Site) exclusiv pentru uz personal, necomercial.

 

Termeni si conditii Campanie Nuna 1+1=3

OFERTA VALABILA IN LIMITA STOCULUI DISPONIBIL!
Oferta Nuna 1+1 = 3 se aplica tuturor magazinelor partenere Nuna România, atat magazine fizice cat si website-uri, in limita stocului disponibil.
Ce trebuie sa faci?
Indiferent de unde alegi sa cumperi, iti alegi 3 produse Nuna, platesti 2, iar cel mai ieftin il primesti GRATUIT direct la tine acasa. ATENTIE! Magazin partener se considera doar acela care are semnalizata aceasta oferta (banner si sigla de oferta pentru magazinele online / afis si eticheta – pentru magazinele fizice). Nu se poate opta pentru contravaloarea produsului gratuit in bani.
Daca se returneaza unul din cele 3 produse achizitionate, oferta se anuleaza, iar clientul va trebui sa achite contravaloarea produsului primit initial cadou. Oferta este valabila pentru cumparaturi efectuate
pe un singur bon fiscal/ o singura factura/ o singura comanda online. In mod contrar, magazinul partener nu va putea face dovada achizitiei celor 2 produse, implicit Nuna Romania nu va putea oferi GRATUIT al treilea produs.
NunaRO