Carucioare

Am voie sa merg cu bebe mic la mare?

Aceasta este o intrebare la care, este firesc, ca, orice parinte sa astepte un raspuns. Parerile sunt multe si impartite. Dar, pana la urma cu ce ar strica, ca micul print sau printesa, sa respire un pic de aer sarat. Pana la urma, aerul sarat, este foarte benefic pentru sanatate, mai ales este foarte bun pentru cei care prezinta diverse afectiuni sau sensibilitati in ceea ce priveste aparatul respirator. In ultimii ani, foarte multi medici pediatrii au recomandat tratarea afectiunilor respiratorii ale bebelusilor utilizand aparatul de aerosoli. Sunt diferite preparate utilizate, astfel incat bebele sa se faca cat mai repede bine.

Si, atunci, din punctul meu de vedere si as adauga aici, si din experienta mea, aerul sarat de la mare este extraordinar pentru bebe. Imi aduc aminte ca, atat cu baietelul, cat si cu fetita, sotul se plimba pe malul marii, la rasarit pentru ca atunci este cel mai sarat aer. Impactul asupra sanatatii lor este unul foarte relevant.

Este intr-adevar o provocare sa mergi cu bebe la mare. Ai la bagaje la greu. Dar, asa e in vacanta. Iti iei lucruri la tine ca “poate ai nevoie” si de cele mai multe ori, te intorci acasa cu unele nici macar despachetate. Cu bebe e un pic altfel. El are nevoie de multe lucruri pentru a-i conferi confortul necesar. Are nevoie de carucior (landou daca e sub 6 luni) si de aceea, inainte de achizitionarea caruciorului, te rog sa te gandesti si cat spatiu ai in portbagaj si cat de des calatoresti. Bineinteles are nevoie de scutece. Si multe alte lucruri. Cel mai important ar fi sa subliniez ca are nevoie de crema pentru protectie solara de 50+ si mai mult, nu este recomandat sa stai prea mult cu el la soare.

Cam atat deocamdata. In concluzie, poti sa mergi linistit cu bebe la mare si distractie placuta!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *